Услуги които предлагаме

Ремонти по ходовата част

С дългогодишен опит в сферата на автоуслугите, ремонтите по ходовата част на автомобилите е само една от силните страни на ПроМотор. От смяната на накладки,спирачни дискове и шарнири, до амортисьори, пружини и носачи, ние можем да предложим качествено обслужване с модерна апаратура, хидравлични преси и специализирани инструменти. Солидния опит на нашите автомонтьори в тази област са гаранция за качествено обслужване на вашия автомобил.

Компютърна диагностика

Разполагаме с апаратура за диагностициране на неизправности, както в двигателните системи, така и в ABS, AIRBAG,както и всички други ел.системи в автомобилите. Зануляване на инспекции и сервизни лампи-може да разчитате на нас.

Ремонти на двигатели

Неизправни охладителни системи, течове и разход на масло, прогорели гарнитури на глави, основни ремонти, както и всякакви текущи ремонти по двигателя на вашия автомобил – ние сме насреща, готови да решим всеки ваш проблем.

Смяна на консумативи

Ангренажни и канални ремъци, масла, филтри,чистачки, свещи и всякакви консумативи.

Ремонт на климатични системи

Диагностициране с компютър, откриване на неизправности, течове, смяна на радиатори, перки, маркучи, датчици, пълнене с фреон, добавяне на фреон, премахване на паразити, озониране и други.